,, Religia care nu este la fel de veche precum Cristos şi Apostolii Săi, este prea nouă pentru mine.” – Joseph Hooke, apologet baptist englez .

Contact

       Detalii de contact:

          Tel: 0722469577

 

4 responses

 1. mihai

  Un studiu cu rugăciune al Bibliei le-ar arăta protestanţilor caracterul adevărat al papalităţii şi i-ar face să o deteste şi să se ferească de ea; dar mulţi sunt atât de înţelepţi, după părerea lor, încât nu simt nevoia să-L caute cu umilinţă pe Dumnezeu pentru a fi conduşi la adevăr. În timp ce se mândresc cu iluminarea lor, ei nu cunosc nici Scripturile şi nici puterea lui Dumnezeu. Ei trebuie să aibă unele mijloace pentru a-şi linişti conştiinţa şi caută ceea ce este mai puţin spiritual şi umilitor. Ceea ce doresc ei este o metodă de a-L uita pe Dumnezeu, dar care să treacă drept o metodă de a-şi aminti de El. Papalitatea este pregătită să facă faţă tuturor acestor nevoi. Ea este pregătită pentru cele două categorii de oameni, care cuprind aproape întreaga lume – aceia care doresc să fie mântuiţi prin meritele lor şi aceia care ar vrea să fie mântuiţi în păcatele lor. Acesta este secretul puterii ei.
  E.G.White – Tragedia veacurilor pg. 564
  Ceea ce ti-am trimis e ca un indemn pentru tine dupa ce am citit scrisoarea in care motivai de ce ai parasit biserica baptista.

  30 decembrie 2013 la 22:02

 2. anonim

  Frate Aurel citesc de ceva vreme articole de pe blogurile d-voastră, pt. că sunt ziditoare, bine documentate, dar mai ales pt acurateţea lor d p d vedere biblic, atât a celor ce vă aparţin, cât şi a fr. Raul şi nu numai. Dar la unele articole apare doar titlu fără conţinut. E drept că lucrez de pe un tf mobil. V-aş ruga dacă se poate să le citesc pe email. Şi dacă am acceptul de a expedia unele articole la alte adrese. Mulţumesc anticipat.

  4 aprilie 2014 la 00:10

 3. Codruta

  BUna ziua,
  Aveti un blog foarte frumos si cred ca v-ar place sa vedeti un studiu foarte apreciat deja in lumea intreaga, facut in 22 de ani de un profesor fara apartenenta religioasa, referitor la profetiile despre Iisus (Yeshua), despre Israel, despre cele 23 de Legaminte incheiate de Dumnezeu (YHWH Elohim) cu oamenii, descoperirea faptului ca Legile din Noul Testament, se regasesc de fapt toate in Vechiul Testament si alte lucruri interesante.

  http://salveaza-ti-viata.blogspot.fr/

  Merita citit pana la capat !

  O zi buna !

  2 mai 2014 la 17:43

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.