,, Religia care nu este la fel de veche precum Cristos şi Apostolii Săi, este prea nouă pentru mine.” – Joseph Hooke, apologet baptist englez .

ISUS CRISTOS este DUMNEZEU

8 responses

 1. Dragă frate şi prieten ai viruşi pe bogul tău Word Press Trojan şi Neshta 0 A. Dă o scanare , este păcat de munca ta înaintea DOMNULUI!

  Aici! Pe acest articol. Cine ţi la făcut „cadou” cu siguanţă nu te iubeşte şi nu este deacord cu ce ai scris! Fi binecuvântat
  Iubirea lui Dumnezeu de Raul Enyedi
  9 aprilie 2013 by munteanuaurel

  9 Iunie 2013 la 23:35

 2. Văd că în materialul tău ai folosit citate din munca mea , și a unui colectiv mixt de evrei și creștini de la ” ISA .Biblie Great Tresaures”. Dacă dorești în Numele fratelui nostru comun ,Omul Istoric Iisus îți dăruiesc toată Biblia ISA GT în format pdf. Există și varianta T.O.B.A.C-GT . Intră pe acest link http://greattreasures.org/gnt/main.do ” Bible Great Tresaures” , gestionat și menținut de fratele și prietenul Pete Coad . Un om minunat.Am participat la acest Tezaur al Bibliei cu text paralel în aproape toate limbile pământului.

  Mă bucur să văd că munca mea şi suferința are roade, folosește şi este folosită de oamenii lui Dumnezeu din poporul lui Dumnezeu.

  9 Iunie 2013 la 23:44

 3. am descărcat „ISUS CRISTOS este DUMNEZEU”, mulțumesc prieten drag, să fi binecuvântat. Nu voi folosi textul tău fără acordul tău. Dacă îl voi folosi te voi anunța ca să-ți cer permisiunea. Şalom atha mi Malkuth mi yad Ha’Maşiyah!”
  Fi binecuvântat din Împărăția cerurilor din mâna și Duhul lui Mesia!.

  9 Iunie 2013 la 23:49

 4. Draga frate , in ce priveste materialele scrise de mine am pe blog dupa fiecare articol am scris urmatoarele : ,,Toate materialele postate pe acest blog pot fi copiate si folosite (fara a fi modificate in continut) spre gloria Domnului.”” Asa ca nu trebuie ca cineva sa imi ceara permisiunea pt a le folosi .

  Referitor la materialul de mai sus eu am dat sursele de unde am copiat pe greaca .Am folosit interlinearul de la : Biblos .com http://interlinearbible.org/matthew/1-1.htm . Cu el ma descurc mai bine . In ceea ce priveste versetele unele le-am gasit eu personal citind Scriptura iar cateva dintre ele le-am luat dintr-o teologie sistematica a lui Tom Ross . Ma bucur nespus ca ati luat parte la aceasta munca enorma de traducere din greaca si ebraica si cred ca Elohim va va rasplati.

  Cat priveste virusii nu stiu ce sa zic wordpress-ul este destul de securizat si nu imi da voie sa postez ceva infectat . Eu am antivirus de la Microsoft Security Essentials si cred ca e destul de bunicel.

  Cat priveste : Iubirea lui Dumnezeu de Raul Enyedi cred ca e o schita destul de buna . Cel care mi-a daruit-o cred ca tine destul de mult la mine incat cred ca si-ar da si viata pt mine si ceilalti frati ai lui. Eu il cunosc destul de bine . Poate intr-o zi o sa il cunoasteti si dv. Multumesc mult de tot pt comentarii .

  10 Iunie 2013 la 20:00

 5. Gheorghe

  Buna ziua Aurel.Dupa cele citite am inteles ca nu intelegi pe deplin ce cred Martorii lui Iehova despre Isus Cristos.
  Noi Martorii lui Iehova nu spunem ca Isus Cristos nu este-Domn sau Dumnezeu.Exista o multime de dovezi ce arata ca Iehova ia dat lui regatul.Toata autoritatea ia fost data .mat28:18……
  Dar Isus si Iehova nu este una si aceiasi persoana.
  Iehova-Tatal
  Isus-Fiul
  Adica nu credem in doctrina trinitatii -Iehova,Isus Cristos,Duhul Sfint-sunt aceleasi persoane.
  Sunt bucuros sa mai discutam pe teme biblice daca doresti.

  17 Septembrie 2013 la 14:07

 6. Draga Gheorghe , ma bucur de comentariul postat si imi pare rau ca nu am putut sa raspund mai repede , am fost foarte ocupat in ultimul timp. Eu nu stiu ce fel de mator sunteti dar sunt sigur ca cei din orasul meu spun ca Isus nu este YAHWEH .iN cartea , ,, Sa aducem argumente din Scripturi ,, la pagina 164 , arata clar ca doar Tatal este Dumnezeu , singurul , Fiul nu este si de la pagina 161 la pag. 172 autorul cartii se straduie sa demonstreze acest lucru.Eu sunt deschis la discutii , pe orice tema , adresa mea de Skype este > aurelomnou < va astept cu drag.

  27 Septembrie 2013 la 08:49

 7. Ene Puiu

  Buna ziua!
  M-ar bucura mult daca s-ar putea adauga comentarile refeitor la discutia de mai sus,
  Multa sanantate!

  18 Aprilie 2014 la 13:24

 8. Buna ziua . Da se pot pune comentarii la artic de mai sus . Sunt binevenite . Sanatate !

  18 Aprilie 2014 la 15:42

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s