,, Religia care nu este la fel de veche precum Cristos şi Apostolii Săi, este prea nouă pentru mine.” – Joseph Hooke, apologet baptist englez .

Pastorul Titus Coltea un propovaduitor al miscarii carismatice

,,Ultima voma a satanei” propovaduita de pastorul baptist Titus Coltea :

16 responses

 1. Azi am citit pe net ca Alfa si Omega e de acord cu el si il invita in studio la ei fara nici o problema….Treaba lor si noi cu treaba noastra 🙂

  16 februarie 2013 la 01:30

  • TEANA

   Fiecare trebuie sa ne controlam „calea” pe care mergem cu ADEVARUL BIBLIC ,ori Dumnezeu ne-a spus sa nu ne ratacim independenti ci sa facem parte din TRUPUL LUI si toti impreuna , fiecare pe CALEA CEA ADEVARATA constituim ADEVARATA SA MIREASA.!
   Ori Dumnezeu nu ne-a spus niciodata sa judecam pe altii ci dimpotriva, ne porunceste clar” sa nu judecam ca sa nu fim judecati!!”
   Gandeti-va bine la acest aspect……….
   Eu m-am intors la Dumnezeu la una din predicile acestui frate scump TITUS COTEA…….

   2 ianuarie 2014 la 10:19

   • Draga Teana totdeauna trebuie sa ne controlam cu Biblia . A face parte din Trupul Lui nu inseamna a face parte din biserica universala invizibila (erezie inventata de reformatorul Calvin ) , ci inseamna a face parte dintr-o Adunare independenta , vizibila si locala . In aceasta Adunare se intra prin afundare in apa si nu prin nasterea din nou . Acestei Adunari Domnul i-a promis o continuitate in fiecare secol si ea azi se afla pe pamant . Pentru lamuriri :http://www.abaptistvoice.com/Romana/articole/TrupulLuiHristos.html

    Nu toate sectele fac parte din Mireasa lui Cristos ci doar un anumit tip de Adunari – http://www.slideshare.net/aurelomnou/care-este-adunarea-adevarata .

    Cine nu face parte aici pe pamant din Adunarea Sa cu siguranta nu va face parte nici in cer . A fi doar mantuit si a face parte din Adunarea Sa sunt lucruri total diferite . Poti fi mantuit si sa fi intr-un sistem religios fals ce pretinde a fi Mireasa a lui Cristos . Pentru a face parte din Adunarea SA trebuie sa ai un anumit botez si anumite invataturi . Azi exista mii de biserici cu invataturi si botezuri diferite care toate pretind a fi Mireasa lui Cristos . Din acestea fac parte si bisericile carismatice . Pentru a deslusi originea si fondatorii (capii ) bisericilor false vezi :http://www.abaptistvoice.com/Romana/articole/Biserica_ta___cine_este_intemeietorul_ei%5B1%5D.bis.htm

    Dumnezeu intotdeauna spune sa judecam toate lucrurile spirituale. Sa deosebim graul de neghina sa alegem adevarul si sa condamnam pacatul si minciuna.(1Cor.2.15.) . Nu trebuie sa le judece cel mort spiritual pt ca el nu are capacitatea si nici nu e chemat la asta : 1 Cor.2.14.

    Ma bucur ca Dumnezeu v-a intors la EL , prin predica domnului Coltea , dar ce predica el azi este erezie de tip american . Dumnezeu se foloseste de cuvantul Sau si naste pe cine vrea si cand vrea . Noi nu putem nici provoca si nici opri nasterea . Domnul sa fie laudat ca naste oameni din nou ! Dar ce predica acest predicator este erezie . Si erezia trebuie condamnata deoarece nu vine de la Cristos .

    4 ianuarie 2014 la 12:31

 2. Pai acest post tv este unul ecumenic de la fondare . Nu trebuie sa ne mire nimic . Promoveaza , ecumenismul , liberalismul cat si femei predicator.

  16 februarie 2013 la 08:38

 3. rozalia

  Cautati sa fiti mai degraba smeriti si plini de bucurie pt Isus,nu judecatori si critici! Rusine „pocaitilor” care se cearta pe marginea legii,astfel fiind doar poticnitorii celorlalti! Cat despre carismatici,cititi Scriptura s-apoi poate aveti dreptul la o parere doar,nu sariti sa desfiintati ceea ce NU vreti sa acceptati bazandu-va pe dogmele care v-au fost inoculate!

  21 mai 2013 la 22:51

 4. Draga Rozalia te asigur ca am citit Scriptura si inca o mai citesc , dar practicile si dogmele penticostalo – carismatice nu le-am gasit . Sunt erezii preluate din America si promovate de persoane dubioase ata moral cat si doctrinar.

  22 mai 2013 la 11:51

  • Si-au facut si razvratitii blog. O Doamne. Si unde atragi tu pe oameni? La o adunatura de nemultumiti ? Nu multumesc. Sunt patit cu voi.

   9 februarie 2014 la 03:36

 5. Si l-au facut inainte de a cutreera dv pe net .

  9 februarie 2014 la 22:34

 6. dan

  Aurel, crezi ca vb in limbi este valabila si azi??
  Poti sa imi dai cateva argumente?

  16 martie 2014 la 13:23

 7. Dane , eu cred ca darul vorbirii care era atunci , era unul adevarat dat de Dumnezeu cu un anumit scop. Ce se pretinde azi ca a fi dar al vb. in limbi este un fals si o inselatorie ordinara . Vorbirea de azi nu este cea din trecut deoarece peste 1000 si ceva de ani a avut o pauza . In F.A. cei ce au vb in limbi erau doar barbatii nici o femeie nu a vb in limbi in noul testament.Darul era limitat la barbati deoarece ei erau cei autorizati sa predice evanghelia . Isus nu a dat autoritatea de a predica ca evanghelist femeilor .

  Ei totdeauna in noul testament au vb limbi omenesti intelese .
  Au vorbit in dialectos- F.A.2.8. (gr.) adica au vb cu accentul oamenilor din popoarele stranse acolo vre-o 17 parca. Tu daca era roman din moldova si erai acolo de fata , iti predica in romaneste dar cu dialect pur moldovenesc . Tu azi daca predici in engleza cuiva o vei face cu accent si respectivul te depisteaza ca nu esti american sau englez..

  Azi ce se zice ca e vorba in limbi – limba respectiva e formata din cateva cuvinte repetate la nesfarsit . Tu stii ca o limba are cateva zeci de mii de cuvinte si contine parti de vorbire ce pot fi analizate din punct de vedere gramatical , sintactico-morfologic , etc. . Pe cand limba celor ce zic ca au darul acesta contine cateva fraze ce le repeta de zeci de ori . Orice penticostal sau carismatic azi daca merge in China trebuie sa puna burta pe carte mai intai daca nu are un translator cu el .

  Atunci nu era nevoie pt ca Duhul Sfant iti da darul vorbirii poporului respectiv si tu puteai vb in dialectul zonei unde te aflai pt a le predica lucrurile minunate ale lui Dumnezeu Darul nu iti era dat ca tu sa faci pe desteptul sau sa faci bisnita . Era dat cu scopul de a vesti pe Cristos Barbarilor far de Dumnezeu . (Lui Pavel nu i-a trebuit translator cand Domnul ii zice prin Duhul sa treaca in Macedonia deoarece el vb mai multe limbi ca toti ) . Cand au fost primite limbile in F.A 2 . , A FOST UN DAR SUPRANATURAL , azi se primeste daca strigi aleluia , slava , slava , sau sange sange pana intrii in transa. Toate aste se petrec pe furis noaptea in case de staruinta la,,,, vase „”. Lucrurile astea nu se spun si nici nu se recunosc in public . Dar ele se practica !

  Cel mai tare argument care se aduce este ca vorbirea de azi e o limba ingereasca . Oamenii astia sunt atat de spalati pe creier incat cred ca in ceruri limbile sunt la fel de multe ca pe pamant ! In cer exista o singura limba , aici pe pamant sunt mai multe si astea ca semn al judecatii de la Babel . Azi nu gasesti 2 penticostali sau carismatici sa vb la fel aceeasi limba – cati asa zisi vorbitori sunt atatea limbi sunt !. Daca ai 1 milion de penticostali ai 1 milion de monstre de limbi ceresti ! Nu ti se pare ciudat ? Daca nr oamenilor de pe pamant (vb de limbi ) ar fi egal cu al ingerilor din cer ar fi o limba diferita pentru fiecare inger ! Cerul ar fi o catastrofa !

  Pavel ,nu lasa de inteles ca sunt mai multe feluri de limbi in cer , la fel cum nu lasa de inteles ca a mutat nici muntii cu credinta lui , nu si-a impartit nici averea la saraci pt ca nu avea decat niste carti de piele si o manta si nici nu si-a dat trupul sa fie ars deoarece a murit decapitat .

  Eu cred ca vorbirea aceea autentica a incetat demult la fel ca si proorocia si cunostinta – 1Cor.13.8. .

  Cam asta e o parte din parerea mea despre vb in limbi cea din Biblie si ce se pretinde azi ca a fi vorbire in limbi .

  16 martie 2014 la 22:12

 8. dan

  Daca ai timp te-as ruga sa intervii putin, in aceasta discutie. Mi se pare destul de ciudata abordarea de la comentul 19 in care s-a dat 5 atribute pt vb in limbi. Adica 5 scopuri.

  http://www.pasi.ro/stiri-si-evenimente/un-model-pentru-semenii-lui.html

  16 martie 2014 la 22:54

  • Draga Dan nu prea am timp acum , ma pregatesc pentru o conferinta si am mult de lucru si de citit . Tu esti :’,,fa diez ” , cel care a pus comentariul pe Pasi .ro? Iti promit ca atunci cand o sa am timp o sa pun un comentariu acolo . Este mult de comentat si explicat si imi ia mult timp . Eu aveam ceva scris pe net pe undeva pe tema asta dar nu il gasesc acum . Erau raspunsurile la punctele lui si sunt simple . Cat priveste pe Mitoi e treaba lui ce explica , incearca si asculta si altii pe o linie sanatoasa nu deplasati ca el sau Pustan. Mitoi nu poate sa predice decat teologie penticostala pt ca asa a fost scolit si formatat .Poate Domnul il va lumina sau poate va trece si el la carismatici . Oricum daca vrei sa vb pe tel. nr meu este : 0722469577 . Imi poti da un beep si te sun eu.Imi este mai usor asa decat sa scriu la taste .

   21 martie 2014 la 10:05

 9. dan

  Si am mai ascultat o predica a lui Luigi mitoi in care el diviza vb in limbi in glasolalie si xenolalie.

  16 martie 2014 la 23:01

 10. Dan

  Aurel, eu nu sunt fa diez. Eu am scris pe situl lor cu numele Dan, dar mult mai demult. Acum nu mai scriu, ci doar citeam. Fa diez este pt vorbirea in limbi….

  25 martie 2014 la 14:46

 11. dan

  te-am tot sunat azi pe la 15, dar telefonul era ocupat.
  cand te pot suna din nou???. nu te retin mult.

  6 aprilie 2014 la 15:36

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.