,, Religia care nu este la fel de veche precum Cristos şi Apostolii Săi, este prea nouă pentru mine.” – Joseph Hooke, apologet baptist englez .

Rugaminte din partea surorii Magda Molling :

Aseara (4 Noi. 2012 ) in jurul orei 24 , sotul surorii noastre scumpe in Domnul (Magda Molling ) , a incetat din viata . Sora Magda ne roaga sa o purtam in rugaciunile noastre in aceste clipe grele .

4 responses

 1. Domnul sa de-a pacea Lui peste aceasta familie minunata . Sa intareasca pe sora Magda , pe sora Hermine si restul familiei in tavalugul acestor evenimente .Azi va fi immormantata bunica sotiei , maine fratele Zaharia , apoi domnul Molling ……. .

  5 Noiembrie 2012 la 06:58

  • Pace si harul Domnului sa se reverse si peste tine frate Aurel,cat si familia intreaga.M-a surprins in mod deosebit acest anunt pe blog….si multumesc din inima profund pentru ca m-ati purtat in rugaciune,cu toate ca ati avut dureri la fel ca si ale mele .Imi imaginez ce aveti,sau avut in suflet dupa aceste triste vesti….Pe aceasta cale doresc sa multumesc din inima tuturor care au luat in seama acest anunt, pentrru aducerea mea si restul familiei,inaintea tronului Domnului.Sunt impresionata de dragostea in care va ganditi la mine.Domnul a ascultat rugaciunile si le asculta,le traiesc din plin.In ceasurile grele prin care am trecut,aveam mereu inaintea ochilor spirituali acest gand:fii tare,nu deznadajdui pentru multi se roaga pentru tine si nu esti lasata singura….Domnul nostru sa va dea mult har si pace asa cum am primit si primesc in acest necaz,atunci cand va trece si pe dumneavoastra prin incercari .Multumesc…multumesc pentru dragostea prin care m-ati purtat inaintea tronului Sau.Magdalena Molling.

   10 Noiembrie 2012 la 06:25

 2. vesteabună

  Sora Magdalena
  Domnul să vă întărească în omul dinăuntru prin aceste zile de necaz. El să vă dea pacea și liniștirea mângăierilor Lui care întrec orice pricepere. Îmi revine în memorie întâlnirea noastră și gândul mă duce la cuvântul.”Căci ce este viața noastră, nu este decât un abur care se arată puțin și apoi dispare!” Să fim fiecare găsiți credincioși în lucrul încredințat nouă. fratele dan

  5 Noiembrie 2012 la 18:58

  • Pace si mult har frate Dan,m-a impresionat foarte adanc acest mesaj de intarire,postat aici …L-am gasit acum ,si multumesc profund din inima.Da,am trecut printr-un soc de nedescris,la cea ce nu m-am asteptat,ca sa fie luat sotul meu atat de spontan de langa mine si copii,in numai cateva minute.Dar am fost prin harul Domnului atat de mult intarita,incat am putut lua situatia dureroasa cu multumire din mana Sa.Am crescut spiritual inca o treapta in ce priveste adevarul acesta:puterea lui Dumnezeu se face desavarsita numai cand ma aflu in slabiciune.Totul,dar totul ce vine peste mine este spre binele meu.Nimic din incercarile mele nu trec pe langa Domnul,El le cunoaste si El ma ajuta sa cresc in El,folosindu-se de ele.Slava si cinste Lui.La fel va doresc sa aveti parte de multa bucurie in El,pace si har.Magdalena Molling.

   10 Noiembrie 2012 la 06:13

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s