,, Religia care nu este la fel de veche precum Cristos şi Apostolii Săi, este prea nouă pentru mine.” – Joseph Hooke, apologet baptist englez .

Botezul si baptistii de Pugh Curtis

5 responses

 1. LIVIU DUMBRAVA

  Vroiam sa vad primul tau botez la baptistii de cult dar tu ai taiat acea inregistrare de ce?

  8 decembrie 2011 la 18:04

 2. Nu l-am taiat Liviule , pur si simplu nu l-am postat deoarece era atat de valid ca cel pe care il aveam de la ortodoxi.Tu cunosti motivele pentru care spun asta . Intr-o zi o sa ma apuc sa scriu ce s-a intamplat in seara de Joi 21 August 2003 . Chiar daca o sa fie persoane care o sa se supere ( oricum din cei 10 care formau comitetul din acea seara , azi mai sunt doar 3 membri ce frecventeaza acea biserica ) , cred ca acel episod trebuie cunoscut , macar pentru cei care vor veni membrii in viitor in Bis . Baptista ,, Emanuel ” Filiasi.

  8 decembrie 2011 la 21:06

 3. LIVIU DUMBRAVA

  Iarta si uita asa cum Domnul a iertat si a aruncat pacatele noastre in marea uitarii.Nu ai dreptul sa vorbesti public despre o alta biserica.

  15 decembrie 2011 la 13:06

 4. Eu i-am iertat de mult Liviule si ma rog pt ei .Mie personal mi-au facut un mare bine . Nu cred ca este vre-o lege care sa imi interzica ca sa nu scriu despre cele intamplate la acea sedinta de comitet . De unde atata cenzura comunista , doar ,, biserica ” este o institutie publica si de ce sa ii fie rusine pentru deciziile luate mai ales ca sunt lucuri din care am avut toti de invatat .

  Har si pace!

  15 decembrie 2011 la 20:00

 5. LIVIU DUMBRAVA

  Psalmul158 versetul 6 Daca ai ceva cu fratele tau nu te duce la el si nu lua pe nimeni cu tine ci fa-l public pe facebook sau pe blog si daca se poate da-l si la ziar!!!!!………………..!

  16 decembrie 2011 la 14:25

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.