,, Religia care nu este la fel de veche precum Cristos şi Apostolii Săi, este prea nouă pentru mine.” – Joseph Hooke, apologet baptist englez .

Iubesti TRINITATEA?

Anunțuri

3 responses

 1. crestinu'

  Teoria Trinităţii explicată pentru cei care o susţin….:
  „Doctrina trinităţii susţine faptul că:- Dumnezeu şi-a cerut sie insuşi să coboare pe pământ şi să salveze omenirea. Apoi a fost de acord cu sine insuşi şi s-a oferit sie insuşi să se jertfească lui insuşi.
  Apoi El insuşi a făcut ca o femeie sa-L conceapă pe El insuşi. Dumnezeu s-a rugat sie insusi si s-a glorificat pe sine insusi in mod repetat. Dumnezeu s-a intarit pe El insusi si si-a vorbit sie insusi. In final, Dumnezeu s-a parasit pe sine insusi si s-a sacrificat pentru a-si dovedi loialitatea fata de sine insusi. Pe cand era mort, s-a inviat pe sine insusi pentru a se preamari. Apoi s-a asezat la dreapta sa insusi si a asteptat pana si-a asezat dusmanii la picioarele sale ca scaunel. Cand fortele lui Satan vor fi infrante, Dumnezeu isi va inapoia sie insusi Imparatia astfel incat Dumnezeu sa fie totul pentru toti.”…

  3 Septembrie 2011 la 20:42

 2. „Crestinu'”, nu comentez comentariul domniei tale din punct de vedere teologic. Sesizez, insa, ca ai niste erori de logica si, implicit, de identitate spirituala si, automat, religioasa si sociala.
  Am pus nick-ul domniei tale in ghilimele, intrucat nu stii cine esti si pe cine urmezi. Demonstratia este urmatoarea:
  1: fie Cristos (de la care provine substantivul „crestin”, pe care ti-l arogi) este Dumnezeu, si atunci tot comentariul domniei tale este ilogic şi trăieşti o viata de confuzie;
  2: fie Cristos nu este Dumnezeu, iar domnia ta, arogandu-ti epitetul Crestinu’, afirmand faptul ca-I urmei invatatura si te identifici cu El, declari o erezie.
  Iti doresc lumina!

  7 Septembrie 2011 la 15:59

 3. daca cuvantul ” Hristos ” , (care tradus inseamna „Unsul lui Dumnezeu”) ar aparea tradus in bibliile noastre, nu ar mai fi asa multa confuzie. la fel si numele sfinte.Titlul „Domnul Dumnezeu” inlocuieste numele sfant Yahweh Cel Atotputernic. De asemenea, numele Baal nu apare tradus in biblie. Baal tradus inseamna de fapt „domnul”.

  3 August 2014 la 10:02

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s